Qui

Hola!
Sóc l’Ignasi Armela Mallol

Diplomat en Quiromassatge esportiu,
terapèutic i reflexologia podal i holística

Tracto diferents dolències utilitzant diferents teràpies manuals.
Informeu-vos de tots els tractaments que ofereixo a la cabina Quiro Mallol a Empuriabrava, Alt Empordà.

Depenent de la dolència o malaltia pot ser necessari derivar-vos a un fisioterapèuta o a un altre professional, cal informar-se bé abans d’acudir a qualsevol terapèuta.

Quiromallol. Empuriabrava

Teràpies manuals i holístiques

La meva finalitat és poder donar un cop de mà en el seu dia a dia a treballadors en actiu i no treballadors afectats per diferents afeccions usant tant teràpies manuals (quiromassatge) com holístiques.

Les Teràpies Holístiques entenen que no hi ha malalties, si no malalts i tenen en consideració no només el que succeeix en un òrgan o zona concreta del cos, sinó també el que ocorre en tot l’organisme. La forma de manifestar-se la malaltia i com respon la mateixa a les pròpies emocions i pensaments, les influències del medi ambient i tots els estímuls rebuts; és a dir, es té en compte l’entorn del pacient, els seus costums i el seu estil de vida.

Revisa les diferents seccions d’aquesta web per informar-te sobre les múltiples opcions que tens a la teva disposició per millorar el teu estat de forma i de salut.

Atentament us saluda,

Quiro Mallol (Ignasi)

Ignasi. Quiromallol
Ignasi Armella
Empuriabrava
Quiromassatgista. QuiroMallol.
Quiromassatgista

Comunicacions i informació

Quiromallol. Empuriabrava

Sessions personalitzades

Diferents tractaments

A Empuriabarava

Massatge descontracturant

Apostant per les

quiromassatge

Historial clínic

Quiromallol.

Tria la teràpia a la mida


Testimonis

Feedback dels nostres clients.

Tenia tota l’esquena contracturada de fa molt temps, i amb molta força i diverses tècniques ha aconseguit destensionar-me i alleugerir el dolor. Moltes gràcies!

Fantàstic!!

— ANNA SAYERAS

Et dona explicacions de tot el que va fent.
En tot moment et fa sentir molt còmode.
El recomando 100%.

Molt bon profesional

— Sara clotet


Tractaments més populars

Millorar la qualitat de vida

El quiromassatge és una tècnica de massatge manual que se centra a manipular els teixits tous del cos, com músculs i tendons, per alleujar-ne tensions i contractures i promoure la flexibilitat i la relaxació. També activa la circulació sanguínia i contribueix en el moviment del líquid limfàtic ajudant a la reducció de retenció de líquids. 

Aplicacions i beneficis del quiromassatge

Amb l’aplicació de diferents tractaments equilibrarem cos i ment i tractarem el dolor muscular per prevenir lesions, millorar la flexibilitat i l’amplitud de moviments. Reduirem l’estrès i l’angoixa i millorar l’estat emocional per l’alliberament d’endorfines.


Targeta 11+1

Disposem de la targeta de fidelització 11+1

-50%off